lørdag 30. april 2011

Spillerbørs Chelsea - West Ham

Det utrolige regnværet kunne ikke hindre at vi overkjørte West Ham med 3-0, smakte ekstra godt med tanke på at Torres putta sitt første av mange Chelsea mål.

Peter Chech : Spiller en god kamp, holdt fokus oppe og stoppet det lille West Ham hadde av muligheter.

Karakter: 7/10

Branislav Ivanovic: Spiller en helt ok kamp, men syns at han ikke treffer godt nok på innleggene sine.

Karakter: 6/10

David Luiz : Må jeg si er blir mer og mer imponert av det denne mannen presterer på banen. Er enormt god fremover på banen, viser dette med og sette ballen i treverket. Det som trekker ned er at han viser svakheter 1-1 i forsvar.

Karakter : 7/10

John Terry : Har full kontroll på det som skjer bakover på banen, men fremover på banen burde han har ha satt ballen i mål. Brenner 1 kjempe sjanse men heldigvis for oss vinner vi 3-0

Ashley Cole : Spiller på samme nivå som han har gjort de siste kampene. Solid begge veier og har en pen assist på 1-0. Forventer og se en av verdens beste backer og spille sånn hver kamp håper han holder nivået mot Tottenham også.

Karakter 7/10

Mikel : Har kommet tilbake etter skade og gjort sakene sine veldig bra. Er ikke mange som legger merke til hvilken enorm jobb han legger ned på banen. Dekker enorme rom bakover på banen samtidig som han bidrar med gode offensive pasninger også.
Karakter 8/10

Michael Essien : Spiller en kamp på det jevne, men må si at jeg forventer mer fra Essien. Måtte ut med noe som kunne se ut som en strekk skade i foten.

Karakter 6/10

Frank Lampard : Fikk æren av og avslutte ett nydelig angrep på slutten av 1 omg. Han har også 1 kjempe stor mulighet i 2 omg der han burde ha scoret. Totalt sett så spilt han en god kamp

Salomon Kalou : Spilte virkelig dårlig denne kampen, skaper ingen ting. Slår i tillegg noen grusomme feilpasninger som åpner for West Ham. Han var direkte dårlig denne kampen.

Karakter : 3/10.

Florent Malouda : Spiller en veldig god 1 omg der han burde har scoret både 1 og 2 ganger men begge gangene reddet Robert Green. Blir nokså anonym i 2 omg, men runder av ballet med en flott scoring 3.minutter på overtid.

Didier Drogba : Spiller en veldig god kamp igjen. Er på spillehumør og serverer pasninger. Skal ha stor ære for vårt 1 mål.

Innbyttere :

Yossi Benayoun : Kom inn for Essien etter 56 minutter pga skade, påvirker ikke spillet så utrolig mye. Spiller en helt ok kamp.

Nicolas Anelka : Kommer inn for en svak Kalou i det 70 minutt. Spiller en nydelig stikker gjennom til Torres.

Fernando Torres : Endelig sitter den for Torres. Han har også en målgivende til Florent Malouda. Et veldig godt innhopp.