lørdag 30. april 2011

Spillerbørs Chelsea - Tottenham

Med en linjedommer som hadde kanskje sin dårligste dag på jobben, klarte vi til slutt og ta 3 uhyre viktige poeng.


Peter Chech : Spiller en god kamp, holdt fokus oppe og stoppet det meste av det Tottenham kom med. Men syns at han burde reddet skuddet fra Sandro fordi han fikk en hånd på ballen.

Karakter: 6/10


Branislav Ivanovic: Spiller en helt ok kamp, men syns at han ikke treffer godt nok på innleggene sine i denne kampen også, samtidig som han slet en del med og håndtere bale.

Karakter: 5/10


David Luiz : Spiller nok en solid kamp. Gjør ingen feil bakover i banen og setter spillet bra i gang når vi skal angripe.

Karakter : 7/10


John Terry : Sammen med Luiz gjør han en meget solid kamp. Viser seg kapteins bindet verdig og drar med seg de andre på banen. Våger også å føre ballen oppover og er god i pasningsspillet

Karakter: 8/10

Ashley Cole : Spiller på samme nivå som han har gjort de siste kampene. Solid begge veier og lager trøbbel hele kampen for Kaboul og Lennon. Treffer med de fleste pasningene sine samtidig som han er veldig bevegelig.

Karakter 7/10


Mikel : Gjennomfører nok en bra kamp. Han var rett og slett sjefen på midtbanen. Tar ut både Vander Der Vaart og Modric fulstending av kampen.
Karakter 8/10



Michael Essien : Har ikke dagen i det hele tatt. Gjør mye rare valg på midtbanen, samtidig som han mistet ballen i veldig farlige posisjoner.


Karakter 5/10


Frank Lampard : Han er mye involvert og var vanskelig for Spurs og håndtere. Gjør mye fornuftig med ballen, samtidig som han scorer et veldig heldig mål (skulle aldri blitt dømt mål).

Karakter 7/10

Fernando Torres : Syns han spilte en veldig god kamp, var bevegelig og han noen veldig fine pasninger som fort kunne blitt mål. Men blir dessverre spilt opp alt for ofte feilvendt.

Karakter : 6/10.

Florent Malouda : Gjør igjen en veldig god første omgang, er veldig bevegelig og utfordrer i høy fart. Men som i kampen mot West Ham blir han igjen veldig anonym i andre omgang, men skulle hatt straffe.

Karakter : 6/10

Didier Drogba : Drobga mener jeg er en skam for Chelsea i dag. Han gidder ikke prøve en gang. Snakker på seg et gult kort, virker sur og skaper ikke en dritt. Det virker som han er mentalt innstilt på og spille dårlig sammen med Torres. Det er så latterlig og se på at jeg blir kvalm. Hjelper lite at han setter en i treverket når han viser slike holdninger på banen.

Karakter 4/10


Innbyttere :


Ramires: Gjør et godt innhopp. Bidrar med gode løp fra sin midtbane posisjon, og han er mannen som sender gjennom Malouda når vi roper på straffe.




Nicolas Anelka : Får et kvarter på banen uten og gjøre det helt store. Har noen balltap men har også noen gode offensive involveringer.




Salomon Kalou : Kommer inn og her helt usynlig helt til han pirker inn 2-1 fra en offside posisjon.







1: Elendig, benken neste
2: Veldig dårlig
3: Dårlig
4: Svak
5: Middels
6: Solid
7: God
8: Meget god
9: Prikkfri
10: Ypperste verdensklasse

Ideen tatt fra Chelsea.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar