lørdag 14. mai 2011

Spillerbørs Manchester United - Chelsea

I dag ble tittelkampen avgjort etter en tam forestilling av Chelsea.

Etter og ha sett dagens kamp mener jeg at klubben må stille et stort spørsmålstegn til CA. Luiz ikke vært veldig god i sin defensive jobb, og når det i tillegg kommer fram fra CA etter kamp at han ble testet før kamp pga skade, mener jeg at det er en svak vurdering og starte med han. Alex burde ha fått plassen.

Mikel/Essien burde være to veldig ulike spillere slik vi kjenner de, men slik som Essien har spilt den siste mnd blir disse to alt for like, dette burde CA sett. Enten Mikel eller Essien, samtidig som Ramires burde ha startet(han har en utrolig løp-styrke samtidig som kan være kreativ og dekke store rom bakover på banen).

Men det som er det verste er at Kalou starter! Han kan være fantastisk når han kommer fra benken, men når han starter i sånne kamper blir han veldig fort usynlig(som han ble i dag).

Totalt sett syns jeg at denne kampen oppsummerte en tragisk sesong. De som skal gå foran og ta tak i kampen, sviktet fullstendig. Greit nok at CA gjør 3 alvorlige feil, men hvor var gløden og vinnerviljen? for min del virket det som at de spilte for halv-maskin. De var tafatte og manglet innsats rett og slett. Noe som er utrolig med tanke på at vi kunne vinne ligaen etter og ha ligget 15 poeng bak!.Personlig trodde jeg ikke at det skulle stå på mangel av motivasjon, men det virket som det var nettopp dette som manglet tragisk nok!

Men spillerne skal vurderes uansett.

Peter Chech : En helt ok kamp, har ikke sjans på noen av målene, men hadde kanskje reddet 2-0 målet i tiden han var kjent som "The Wall"

Karakter: 6/10

Branislav Ivanovic: Spiller en dårlig kamp, spesielt i 1 omgang. Holder på og få rødt kort også. Tar seg opp 2 omgang, men fortsatt ikke godt nok.

Karakter: 5/10

David Luiz : Spiller en dårlig kamp og blir byttet ut til 2 omgang. Er meget svak på manu sitt første mål.

Karakter : 4/10

John Terry : Spiller en godkjent kamp, men syns at han ikke står frem nok. Når du er kaptein skal stå frem i sånne kamper ikke spille som en junior.

Ashley Cole : En av våre bedre kanskje beste spiller i dag, trygg bakover men skaper for lite fremover.

Karakter 6/10

Mikel : Ble tatt av banen etter 45 minutter. Ble alt for anonym, samtidig som han aldri klarte og ta kontroll over midtbanen sammen med Essien.

Karakter 5/10

Michael Essien : Ble også alt for anonym som Mikel. Bidrar for lite fremover, men gjør en god defensiv jobb .

Frank Lampard : Scorer vårt eneste mål, jobber godt og er kreativ i sitt spill sammenlignet med resten av midtbanen vår. Men forventer mer av Lampard i en sånn type kamp.

Karakter 7/10

Salomon Kalou: Syns han spilte en tragisk kamp, tror jeg kunne spilt bedre. Blir alt for usynlig og når han først får ballen roter han den bort eller bommer på pasning/skudd. Er helt utrolig at han fikk spille så lenge som han gjorde.

Karakter : 1/10.

Florent Malouda : Gjør igjen en veldig god første omgang, er veldig bevegelig og utfordrer i høy fart. Er en av de bedre på banen sammen med A.Cole. Malouda prøver hvertfall og finne medspillere og skape noe sammen med Drogba og Kalou.

Karakter : 7/10

Didier Drogba : Drogba er ikke i nærheten i denne kampen heller. Mye av skylden skal midtstopperne til ManUtd ha, men forventer mer av Didier Drogba fordi jeg vet at han kan så mye mer hvis han vil og gidder!.

Karakter 4/10

Innbyttere :

Ramires: Gjør et godt innhopp. Bidrar med gode løp fra sin midtbane posisjon, og han er mannen som slår pasningen til Lampard når vi reduserer til 2-1.

Alex : Kommer inn for en skadet Luiz. Spiller en kjempe omgang og holder oss inne i kampen når han redder skuddet fra Rooney på streken. Gir oss trygghet bak, noe vi sårt savnet i første omgang.

Fernando Torres : Kommer inn for en helt udugelig Kalou. Han kommer til en kjempe stor sjanse etter 80 minutter, men også han ble litt for anonym i dag desverre.