lørdag 7. mai 2011

Manchester United - Chelsea

Søndag 8 mai klokken 17:10 er det kamp på Old Trafford. Hvem som vinner kampen blir mest sannsynlig også mester.

Chelsea's siste ligakamper:
W-W-W-W-W

Manchester United's siste ligakamper:
D-W-W-W-L


Det er nesten uvirkelig, men med seier mot United neste søndag så leder vi serien med 2 kamper igjen å spille. Vi har fått sjansen til å snu en merkelig sesong til noe stort, og det er kun i våre hender nå.

Nå må CA bruke det italienske hodet sitt godt. Hvis vi skal klare og bryte ned Manu på bortebane er vi nødt til og bruke Drogba. Selv om mange elsker Torres , så funker ikke disse to sammen, bevis nok forrige helg. Jeg vil se en Drogba på spillehumør da er han ustoppelig, og en spillesugen Torres inn hvis det ikke går vår vei. Viktig at CA tenker forrige kamp mot Manu da vi startet uten drogba, da var vi helt tannløse og så ut som et junior lag. Her trengs alle musklene til Drogba når vi skal bryte ned forsvaret til Manu.

Tilbake til kampen så tror jeg Chelsea har en veldig god mulighet til og vinne. Manu har spilt uten direkte press nå i mange mnd og kan fort få nerver. De rotet bort FA Cup og nå kan de rote bort ligaen også. Manu spiller ikke bra for tiden, tap mot Arsenal og en knapp 1-0 seier mot Everton.

Chelsea spiller helt uten press og kan senke skuldrene, noe som jeg tror er en stor fordel. Hvis vi vinner kampen og ligaen, er det noe av det villeste combacket som har skjedd i England. Når Rooney og United gikk inn til pause på SB med 1-0, ledet de ligaen med 18 poeng.


Men hvem skal spille på midtbanen? Ramires som hadde ett friskt innhopp mot Spurs eller Essien ? eller Mikel som har spilt knall godt de siste kampene ?

Så klart skal Malouda spille, men hva gjør vi med Anelka og Kalou? Kalou har putta ok med mål i det siste men syns han blir fort usynlig i store kamper. Han er en perfekt stall spiller, derfor vil jeg starte med han på benken og Anelka fra start, selv om han ikke har imponert nevneverdig, men er en mann med mye rutine i sånne kamper. Vi har også da folk benken som kan komme inn og gjøre en forskjell.

Tenker derfor denne lagoppstilling med usikkerhets punkter på midtbanen og hvem som skal spille av Anelka og Kalou.




Eller disse 11:




Vinner vi midtbane kampen og Luiz holder hode kaldt vinner vi !
Hvis vi ofrer oss og spiller som et lag kan vi slå alle (bare se på de norske hockey gutta).

Kalde hoder, varme hjerter... GO BLUES

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar